ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημητριάδης: "Ο Γιάννης ήταν αυτό που έλειπε στην ομάδα"

Δημητριάδης: "Ο Γιάννης ήταν αυτό που έλειπε στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Η Λιβαδειά πανηγύρισε μεγάλη εκτός έδρας νίκη, στο Ψυχικό (για την 16η αγωνιστική της Α2) και ο Τάσος Δημητριάδης εξηγεί στον psak.gr πως επρόκειτο για τη μεγαλύτερη, φετινή επιτυχία.

Το Sport24.gr επικοινώνησε το Σάββατο (14/2), με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη , τον μεγάλο πρωταγωνιστή του 77-84, με το οποίο έφυγε η Λιβαδειά από το Ψυχικό, για τη 16η αγωνιστική της Α2. Η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, φιλοξενεί σήμερα (15/2) συνέντευξη του έτερου ηγέτη, του Τάσου Δημητριάδη, παίκτης που έδωσε 26π., 12 ριμπ. και 1 ασίστ.

"Θεωρείς ότι η νίκη στο Ψυχικό, είναι η μεγαλύτερη για εσάς εφέτος;

"Είναι πάρα πολύ μεγάλη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Το Ψυχικό είναι σκληρή ομάδα και δεν είναι τυχαία η θέση στην οποία βρίσκεται. Ήμασταν πολύ καλοί, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα κι αν αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη".

Σε ποια σημεία θεωρείς ότι υπερτερήσατε και φθάσετε στο διπλό;

‘’Από το πρώτο δευτερόλεπτο, ήμασταν καλύτεροι στις 4 γραμμές. Υπερτερήσαμε στη συγκέντρωση, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε, κι ας μην φάνηκε αυτό, το καλό κλίμα που έχουμε σαν ομάδα‘’.

Η παρουσία του Γιάννη Γκαγκαλούδη πόσο έχει αλλάξει την εικόνα σας;

‘’Με τον ερχομό του Γιάννη, που όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι και δεν χρειάζεται εγώ να πω, η εικόνα μας έχει αλλάξει κατακόρυφα και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματά μας. Είχαμε πρόβλημα στη θέση του πλέι μέικερ και ο Γιάννης μας βοήθησε. Με την παρουσία του, αποδείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε‘’.

Τώρα ακολουθεί ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φίλιππο. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να είστε και πάλι αυτοί που στο τέλος θα χαμογελάσουν;

‘’Θεωρώ ότι αν έχουμε την ίδια συγκέντρωση όπως στο ματς με το Ψυχικό, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο Φίλιππος παλεύει για τη σωτηρία του και καίγεται για τη νίκη. Εμείς θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Το άγχος δεν το έχουμε εμείς. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα δουλέψουμε όλες τις επόμενες μέρες, για να είμαστε κατάλληλα έτοιμοι‘’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ