ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημάκος: "Πήραμε βαθμούς και ψυχολογία"

Δημάκος: "Πήραμε βαθμούς και ψυχολογία"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Δημάκος ήταν ο παίκτης που οδήγησε το Ψυχικό στο "διπλό" επί της Λιβαδειάς (71-64). Σκοράροντας 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των "κυανοκίτρινων", που επέστρεψαν στον δρόμο των επιτυχιών.

Μετά την ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας, η νίκη επί της Λιβαδειάς ήταν επιτακτική ανάγκη για το Ψυχικό. Γι αυτό ο Γιάννης Δημάκος έκανε... ένα βήμα μπροστά, οδηγώντας το σύνολο του Γιώργου Ρεμεντέλα στο "διπλό" επί των νεοφώτιστων. Ο 24χρονος γκαρντ μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ψυχικού στο Facebook λέγοντας πως "είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς", ενώ συνέχισε:

" Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας. Δεν παίξαμε καλά και το πληρώσαμε".

Ακολούθως μίλησε για τη νίκη επί της Λιβαδειάς, εξηγώντας πως " ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε από την πρώτη στιγμή. Ήμασταν πιστοί σας όσα μας υπέδειξε ο προπονητής μας και με αυτόν τον τρόπο μπορέσαμε να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό διπλό. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι στην αρχή, λόγω της πίεσης που υπήρχε για τη νίκη, αλλά στην πορεία βρήκαμε ρυθμό και μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη".

Όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί με τη Δόξα Λευκάδας; " Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Τόσο εμείς όσο και η Δόξα Λευκάδας διαθέτουμε πολύ ποιοτικά ρόστερ, οπότε αναμένεται να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας μία βδομάδα δυνατής προπόνησης για να είμαστε έτοιμοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ