ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν πάει Κύμη ο Μιλεντίγιεβιτς

Δεν πάει Κύμη ο Μιλεντίγιεβιτς
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 η μετακόμιση του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς από το Αιγάλεω στην Κύμη δεν θα γίνει όπως είχε συμφωνηθεί αρχικά. Διαβάστε για ποιους λόγους "χάλασε" η μεταγραφή του πρωταθλητή Ευρώπης

Πριν ακόμα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα η Κύμη τον είχε ξεχωρίσει και είχε κινηθεί για την απόκτησή του. Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς μπορεί από τον Ιούνιο να είχε συμφωνήσει να αφήσει το Αιγάλεω για λογαριασμό της Κύμης, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 η συμφωνία των δύο πλευρών δεν θα ισχύσει.

Ο 18χρονος γκαρντ ήταν από τα σημαντικά γρανάζια της Εθνικής Ελλάδος στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων U18 που έλαβε χώρα στον Βόλο, όμως οι Ευβοιώτες δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν την επένδυση που είχαν... στα σκαριά. Ο λόγος είναι ότι μεσούσης του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος η πλευρά του παίκτη αξίωσε αρκετά μεγαλύτερες οικονομικές αποδοχές κάτι που δεν έγινε δεκτό με αποτέλεσμα ο παίκτης να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ