ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχώρησε από τον Παπάγο ο Σορώτος

Αποχώρησε από τον Παπάγο ο Σορώτος

Μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα από την Καρδίτσα ο Κώστας Σορώτος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο του Παπάγου.

Λιγότερο από δύο χρόνια διήρκεσε η διαδρομή του Κώστα Σορώτου στον Παπάγο. Ο 60χρονος προπονητής ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τους "στρατηγούς" μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα από την Καρδίτσα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 , τη δεύτερη συνεχόμενη και την πέμπτη συνολικά σε οκτώ αγώνες.

" Πολλοί θα πιστέψουν ότι ο λόγος της αποχώρησης είναι τα αποτελέσματα. Δεν είναι έτσι αλλά τους λόγους τους ξέρουν αυτοί που πρέπει να τους ξέρουν. Τα εν οίκω όμως μη εν δήμω", γράφει μεταξύ άλλων ο Σορώτος στο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κώστα Σορώτου:

" Κάθε ταξίδι έχει μια αρχή, μια διαδρομή και ένα τέλος. Η αρχή ήταν αβέβαιη, το ταξίδι συναρπαστικό και δύσκολο που όμως είχε πολύ αγάπη και συναίσθημα και το τέλος επιβεβλημένο. Αυτό το τόσο όμορφο ταξίδι των 18 μηνών στον Παπάγο σήμερα έλαβε τέλος. Μπήκα στρατιώτης στην ομάδα των στρατηγών και αποστρατεύομαι έχοντας σαν παράσημα την αγάπη που μοιραστήκαμε σε δύσκολες και εύκολες στιγμές , σε νίκες και σε ήττες.

Πολλοί θα πιστέψουν ότι ο λόγος της αποχώρησης είναι τα αποτελέσματα. Δεν είναι έτσι αλλά τους λόγους τους ξέρουν αυτοί που πρέπει να τους ξέρουν. Τα εν οίκω όμως μη εν δήμω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Στη διοίκηση που παλεύει με όλες τις τις δυνάμεις να κρατήσει την ομάδα όρθια, στον κόσμο που ήταν πάντα εκεί με ήθος και αγάπη για την ομάδα του και στον συνεργάτη μου τον Θοδωρή τον Καλιώρα, έναν εξαιρετικό προπονητή και έναν σπουδαίο άνθρωπο που δίπλα του έμαθα πολλά πράγματα για το μπάσκετ, για τη ζωή.

Τελευταία άφησα τα παιδιά μου, αυτά τα παιδιά που κάτω απο πολύ δύσκολες συνθήκες τα δίνουν όλα για την ιστορική φανέλα που υπηρετούν. Παίδες ο κύκλος όταν κλείνει είναι ευκαιρία να ανοίξει ένας άλλος κύκλος , καλύτερος ίσως απο τον προηγούμενο. Σας ευχαριστώ για όλα, σας αγαπώ, θα μου λείψετε, θα σας θυμάμαι πάντα, αγαπηθείτε και όλα θα πάνε καλά. Συγγνώμη για ότι δεν μπόρεσα να σας δώσω. Η ευθύνη για όλα τα στραβά δικιά μου όπως σας είχα πει πολλές φορές. Τα υπόλοιπα αύριο από κοντά.

Στρατηγοί μου καλή συνέχεια φεύγει ένας προπονητής, παραμένει ένας φίλος και πάντα θα θυμάμαι εκείνη τη Κυριακή στην Αταλάντη που όλοι μαζί κλάψαμε απο συγκίνηση και χαρά για το θαύμα που καταφέραμε πέρσι……".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ