ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχαιρέτησε τρεις η Κύμη

Αποχαιρέτησε τρεις η Κύμη

Πέραν των μεταγραφών, η Κύμη ανακοίνωσε την αποχώρηση τριών παικτών από το ρόστερ της. Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου είπε "αντίο" σε τρεις εκ των αθλητών που την βοήθησαν να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 κατηγορίας.

Την αποχώρηση τριών παικτών από το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε η Κύμη. Οι νεοφώτιστοι είπαν "αντίο" στους Αλέξανδρο Πανταζή, Διονύση Καπινιάρη και Ετινόσα Ερεβμπενάζιε, ευχαριστώντας τους τρεις αθλητές για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

" Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ευχαριστεί θερμά τους αθλητές Αλέξανδρο Πανταζή, Διονύση Καπινιάρη και Ετινόζα Ερεβμπεναζιε για την προσφορά τους στην ομάδα μας την σεζόν 2014/15 και τους εύχεται καλή συνέχεια στην μπασκετική πορεία τους. Οι τρεις αθλητές είχαν μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, ενώ επέδειξαν επαγγελματισμό και ήθος το διάστημα που έμειναν στην πόλη μας. Για αυτόν τον λόγο θα τους θεωρούμε πάντα μέλη της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ