ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκε του Κακιούζη στον Φάρο Κερατσινίου

Ανακοινώθηκε του Κακιούζη στον Φάρο Κερατσινίου

Ο Φάρος Κερατσινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Κακιούζη, ολοκληρώνοντας τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Α2 κατηγορίας.

Γίνεται να έχεις υπογράψει τον Βαγγέλη Καράμπουλα, τον Νίκο Λιακόπουλο και τον Νίκο Αγγελόπουλο και να μην έχεις πιάσει... ταβάνι; Αν λέγεσαι Φάρος Κερατσινίου, γίνεται! Οι νεοφώτιστοι (περιμένουν την τυπικό μέρος για την άνοδο στην Α2) απέκτησαν τον Μιχάλη Κακιούζη , με τον πρόεδρο του συλλόγου Βαγγέλη Τσάπα να ανακοινώνει τα ευχάριστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο "ισχυρός άνδρας" των "μπλαουγκράνα" ανέφερε: " Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που δεν μπορείς να βρεις λόγια να τις περιγράψεις ακριβώς. Γι αυτό κι εγώ σπάω το κεφάλι μου να βρω τρόπο να πλαισιώσω με λόγια την ανακοίνωση της απόκτησης του Μιχάλη Κακιούζη στην ομάδα του Φάρου Κερατσινίου. Πως μπορεί μια ομάδα Α2 πλέον που πριν τρία καλοκαίρια ήταν στην Α ΕΣΚΑΝΑ να περιγράψει την απόκτηση του αρχηγού της Πρωταθλήτριας Εθνικής του 2005; Του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Εφήβων; Τον αρχηγό της δευτεραθλήτριας κόσμου Εθνικής Ομάδας στη Σαϊτάμα, που έριξε στο καναβάτσο τους Αμερικανούς; Και άλλες άπειρες στιγμές σε επίπεδο συλλόγων; Είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουν όλα αυτά σε μία ανακοίνωση. Οπότε θα γράψω ό,τι πιο απλό μπορώ να γράψω. Όλη η οικογένεια του Φάρου Κερατσινίου αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που θα έχει νέο μέλος της τον Μιχάλη Κακιούζη. Τον καλωσορίζουμε και ανυπομονούμε να τον δούμε με την μπλαουγκράνα φανέλα, όχι της Μπαρτσελόνα αυτή τη φορά, αλλά του Φάρου Κερατσινίου. Γιατί είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ