ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκε από το Ψυχικό ο Γκάτζο

Ανακοινώθηκε από το Ψυχικό ο Γκάτζο
INTIME SPORTS

Το Ψυχικό ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόι Γκάτζο, ο οποίος πέρσι αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με τους Εφήβους του Παναθηναϊκού, στην Πτολεμαΐδα. Τι δήλωσε ο 18χρονος γκαρντ.

Ακόμη μία σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε το Ψυχικό. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τζόι Γκάτζο, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από το Κουκάκι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κυανοκίτρινων" αγωνίστηκε πέρσι στον Παναθηναϊκό, κατακτώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας ως Έφηβος.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την απόκτηση -με τη μορφή δανεισμού- του Τζόι Γκάτζο.

Είναι γεννημένος στις 12/10/1997 και με ύψος 1μ96 αγωνίζεται ως γκαρντ. Προέρχεται από το Κουκάκι, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ως Έφηβος. Με τους "πράσινους" κατέκτησε αήττητος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας του Κώστα Παπαδόπουλου που έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου στην Πτολεμαΐδα.

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Α.Ε. Ψυχικού τον καλωσορίζουν στην ομάδα μας".

Ο 18χρονος παίκτης μίλησε για τη μεταγραφή του στο Ψυχικό λέγοντας πως " είμαι πολύ χαρούμενος που με εμπιστεύτηκε και πιστεύει σε εμένα μια ομάδα, όπως το Ψυχικό. Κι όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα υγιές σωματείο, αλλά κυρίως γιατί το κλίμα μεταξύ παικτών και παραγόντων είναι ιδανικό. Το διαπίστωσα από την πρώτη επαφή που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας", για να προσθέσει:

" Πάντα ήθελα να παίζω σε ομάδες που έχουν οικογενειακό χαρακτήρα. Έτσι έμαθα στο Κουκάκι! Είναι η νοοτροπία που με συνοδεύει και την οποία εμπέδωσα με τον καλύτερο τρόπο πέρσι στον Παναθηναϊκό, υπό τις οδηγίες του κόουτς Κώστα Παπαδόπουλου".

Αναφερόμενος στους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου, είπε: " Καταρχάς είναι σημαντικό να είμαστε όλοι υγιείς. Από εκεί και πέρα, θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που στράφηκαν σε μένα και μου έδωσαν μία θέση στο ρόστερ του Ψυχικού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ