ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση Χολαργού: "Η διοίκηση στηρίζει προπονητή και παίκτες"

Ανακοίνωση Χολαργού: "Η διοίκηση στηρίζει προπονητή και παίκτες"

Η διοίκηση του Χολαργού, παρά το 0/2 στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α2, με ανακοίνωση της εξέφρασε την εμπιστοσύνη και την στήριξη τόσο στον προπονητή, όσο και στους παίκτες της ομάδας.

Η ομάδα μπάσκετ του Χολαργού ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α2 έχοντας υψηλές βλέψεις και φιλοδοξίες, αλλά οι παίκτες του κόουτς Κώστα Παπαμάρκου μετρούν 0/2 στην έναρξη της διοργάνωσης.

Ειδικά η εντός έδρας ήττα-σοκ από την ΑΕΛ με σκορ 73-81, δημιούργησε προβληματισμούς και φημολογία περί αποχώρησης του προπονητή Κώστα Παπαμάρκου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όμως, η διοίκηση του Χολαργού, με ανακοίνωση της έδωσε τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη, αλλά και την στήριξη της, τόσο στο προπονητικό-τιμ, όσο και στους παίκτες.

Η ανακοίνωση του Χολαργού:

"Η διοίκηση του Χολαργού, μπορεί να μην είναι καθόλου ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της ομάδας, στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α2, όμως στηρίζει συνειδητά, τις επιλογές που έκανε το καλοκαίρι όσον αφορά το προπονητικό τιμ, όπως επίσης και τις επιλογές των παικτών με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία. Είμαστε σίγουροι ότι γρήγορα η ομάδα μας, θα παρουσιάσει στο γήπεδο, την εικόνα που όλοι οι φίλαθλοί της περιμένουν και θα αποδώσει πολύ καλύτερα. Επίσης, δίνουμε συγχαρητήρια στην ΑΕ Λάρισας, για την πολύ καλή της απόδοση, στο μεταξύ μας παιχνίδι, καθώς και για το πάθος, με το οποίο αντιμετώπισε τον αγώνα του Σαββάτου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ