ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε Τότσιο ο Εθνικός

Ανακοίνωσε Τότσιο ο Εθνικός
INTIME SPORTS

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Εθνικού συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς με τον αρχισκόρερ, Κώστα Τότσιο να είναι το τελευταίο απόκτημα των Πειραιωτών

Σε μία σημαντική κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του προχώρησε ο Εθνικός, ο οποίος συμφώνησε να ντύσει στα χρώματα του τον μπαρουτοκαπνισμένο, Κώστα Τότσιο. Η μεταγραφή του 37χρονου γκαρντ που το 2013 έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α2 και στη συνέχεια ξεπέρασε τους 5.000 πόντους αποδεικνύει τις πρωταγωνιστικές βλέψεις που έχει για φέτος ο Εθνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Τότσιου. Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α2 είναι 37 ετών και η καριέρα του είναι γεμάτη καλάθια και επιτυχίες. Γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1978. Έχει ύψος 1,91μ. και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στους Ίκαρους Σερρών. Έχει αγωνιστεί στην Ολύμπια Λάρισας, τον Γ.Σ. Λάρισας, τον Μακεδονικό, τον Ιωνικό Λαμίας, τον Ηρακλή, επέστρεψε στον Ίκαρο Σερρών και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Το 2013 έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α2, όταν πέτυχε 24 πόντους στο ματς των Ίκαρων με το Παγκράτι και έσπασε το στοιχειωμένο ρεκόρ του Βερτζάγια. Εν συνεχεία ξεπέρασε και το φράγμα των 5.000 πόντων στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σε κάθε μία από τη σεζόν του στην Α2 είχε διψήφιο αριθμό πόντων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ