ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανάδοχος τεσσάρων παιδιών ο Φάρος Κερατσινίου

Ανάδοχος τεσσάρων παιδιών ο Φάρος Κερατσινίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φάρος Κερατσινίου ανακοίνωσε την κίνησή του να γίνει ανάδοχος τεσσάρων παιδιών, καλώντας όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Μετά το "Χαμόγελο του Παιδιού" ο Φάρος Κερατσινίου στηρίζει μία ακόμη ΜΚΟ, αυτή τη φορά την ActionAid. Ο αθηναϊκός σύλλογος ανακοίνωσε πως θα γίνει ανάδοχος τεσσάρων παιδιών, βοηθώντας αυτά και τις οικογένειές τους να ζήσουν καλύτερα.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο Φάρος Κερατσινίου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι έγινε Ανάδοχος Παιδιού σε τέσσερα παιδιά από τέσσερις χώρες που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Στηρίζοντας το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού, ο Φάρος Κερατσινίου στηρίζει 4 παιδιά, τις οικογένειές τους και ολόκληρες τις πολύ φτωχές κοινότητες στις οποίες ζουν.

Ο Φάρος μας για ακόμη μία φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο βοηθώντας έμπρακτα παιδιά που το χρειάζονται και στηρίζοντας την ActionAid στο σημαντικό έργο που τόσα χρόνια επιτελεί.

Είναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιος Ανάδοχος Παιδιού με μόνο 72 λεπτά την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο, χρηματοδοτούμε έργα και προγράμματα στην κοινότητα του παιδιού, που βοηθάνε το ίδιο και την κοινότητά του να ξεφύγουν από την απόλυτη φτώχεια και να ζήσουν μία αξιοπρεπή ζωή.

Ευελπιστούμε την κίνησή μας αυτή να μιμηθούν και άλλοι Σύλλογοι ώστε να δημιουργήσουμε ένα βασικό πυρήνα για να αλλάξουμε ζωές και να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ