ΜΠΑΣΚΕΤ

Αλεξανδρής, ο νέος προπονητής στον Ηρακλή

Αλεξανδρής, ο νέος προπονητής στον Ηρακλή

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου λίγα λεπτά μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Δούκα.

Η βαριά ήττα από τον Δούκα (86-63) διατήρησε τον Ηρακλή στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα , πλην όμως δεν αποτελεί την είδηση της ημέρας για τον "Γηραιό". Βλέπετε, λίγα λεπτά μετά το φινάλε στον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα, οι "κυανόλευκοι" ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Στέφανο Πέρκο (σ.σ.: στο σημερινό παιχνίδι ο Γιάννης Δαμαλής εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή).

Ο "Τίγρης" επιστρέφει στους πάγκους μετά από ολιγόμηνη απουσία (ήταν άνεργος μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο), ενώ θα κοουτσάρει ξανά τον Ηρακλή μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, αφού βρέθηκε στον πάγκο του την αγωνιστική περίοδο 1997-'98.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Το Δ.Σ της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο νέος μας προπονητής έχει δουλέψει σαν προπονητής στις ομάδες: ΠΑΟΚ, Άρη, Ηρακλή, ΑΕΚ, Μαρούσι, Α.Ε Λάρισας 1964, Ολύμπια Λάρισας, Κολοσσό Ρόδου, Καβάλας, Απόλλων Πατρών, Ηράκλειο, Πανιώνιο. Όσον αφορά σε εθνικό επίπεδο κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ιορδανίας. Σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας του νέου μας προπονητή είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα το 2001 με την ομάδα του Αμαρουσίου, και η κατάκτηση του Τσάμπιονς Καπ με την ομάδα του Άρη το 2003".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ