ΜΠΑΣΚΕΤ

Αίολος Αστακού για Πελεκάνο

Αίολος Αστακού για Πελεκάνο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μιχάλης Πελεκάνος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αντίθετα, είναι σε αυτά του Μιχάλη Κουταλιανού για τον Αίολο Αστακού, που θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ο Μιχάλης Πελεκάνος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου , όπως έχει τονίσει το Sport24.gr εδώ και μερικές ημέρες. Κάτι που υποχρεώνει τον 35χρονο φόργουορντ να κοιτάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δίχως πάντως να βιάζεται ή να... αγχώνεται για κάτι. Έτσι κι αλλιώς οι "κίτρινοι" θα πρέπει να τον αποζημιώσουν προκειμένου να "σπάσουν" το συμβόλαιό του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, υπάρχει ήδη μια ομάδα που ενδιαφέρεται για τον έμπειρο παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πρόκειται για τον Αίολο Αστακού, ο οποίος φέτος προβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι, που έχουν τον Μιχάλη Κουταλιανό στην άκρη του πάγκου τους, έχουν βάλει στο "στόχαστρό" τους τον Μιχάλη Πελεκάνο, όπως ακριβώς είχαν κάνει προ διετίας, όταν ανέβηκαν στη Γ' Εθνική. Τότε βέβαια το ενδιαφέρον δεν προχώρησε περισσότερο, λόγω των... αντικειμενικών δυσκολιών που υπήρχαν, αλλά και της μετέπειτα πρότασης που του έκανε ο Άρης.

Πλέον όμως οι συνθήκες μοιάζουν πολύ πιο ευνοϊκές για τους "κυανοκίτρινους" που φιλοδοξούν να κάνουν ακόμη μία υπέρβαση τη νέα σεζόν και να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την άνοδό τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Σε όλο αυτό προσθέστε κάτι ακόμη: την καταγωγή του Μιχάλη Πελεκάνου από το Μεσολόγγι, το οποίο απέχει μερικά χιλιόμετρα από τον Αστακό, όπου εδρεύει ο Αίολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ