Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χωρίς Μπρίτανι Λιούις ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 
(EUROKINISSI SPORTS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (EUROKINISSI SPORTS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI

Χωρίς την πρώτη σκόρερ και ριμπάουντέρ του, Μπρίτανι Λιούις, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14:30) για την Α1 Γυναικών, αφού η Αμερικανίδα έμεινε στην Θεσσαλονίκη.

Η Μπρίτανι Λιούις δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων που δεν διευθετήθηκαν και έτσι δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (18/11) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (14:30, LIVE streaming από το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ) για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με μία ξένη κόντρα στις "ερυθρόλευκες", αφού ως γνωστόν εδώ και καιρό η Κίρα Μάλαρντ είναι τραυματίας, με αποτέλεσμα η μόνη διαθέσημη ξένη για τον "δικέφαλο" να είναι πλέον η Κιάνι Αλμπάνεζ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αναμένεται να έχει κανονικά στην σύνθεσή του την Εβίνα Μάλτση, η οποία είναι πλέον υγιής και μάλιστα αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα με την Εθνική Γυναικων στα προκριματικά του Eurobasket, αλλά όχι την Αφροδίτη Κοσμά, η οποία ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον ώμο.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ