Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χωρίς Καλτσίδου και Νικολοπούλου ο Ολυμπιακος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΦΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς να έχει στη δωδεκάδα του την Στέλλα Καλτσίδου και την Αγγελική Νικολοπούλου θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Πρωτέα Βούλας (22/4, 14:00), ενώ ο Κώστας Μίσσας σημείωσε τις "παγίδες" που κρύβει η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας (22/4, 14:00) και από το στρατόπεδό του δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν η Στέλλα Καλτσίδου και η Αγγελική Νικολοπούλου.

H Στέλλα Καλτσίδου ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο αριστερό πόδι, ενώ η Αγγελική Νικολοπούλου συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας της για να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Ολυμπιακός κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος προετοιμάστηκε πολύ καλά, ώστε να διευρύνει το αήττητο σερί του στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ ο Κώστας Μίσσας αναφερόμενος στο ματς τον Πρωτέα Βούλας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του: "Ο Πρωτέας Βούλας με την καινούρια Αμερικανίδα παίκτρια που έχει αποκτήσει, την Νταϊάνα Ντέλβα, είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Είναι ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο που θέλει σοβαρότητα και προσοχή. Και αν συνδυάσουμε και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε αυτήν την περίοδο, μαζί και με την διακοπή που υπήρχε στο πρωτάθλημα, μπορεί να καταλάβει κανείς την επικινδυνότητα της αναμέτρησης. Το παιχνίδι από μόνο του θέλει προσοχή, εμείς δουλέψαμε καλά αυτό το διάστημα και πλέον είναι το κομμάτι της ενέργειας πολύ σημαντικό. Εμείς θέλουμε να έχουμε προσοχή σε όλα τα αμυντικά και επιθετικά μας πλάνα και να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα".

Η "ερυθρόλευκη" αποστολή για την αναμέτρηση της 21ης και προ τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος αποτελείται από τις Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ