Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χίλι η... πρώτη στον Πανιώνιο

Χίλι η... πρώτη στον Πανιώνιο

Η πρώτη ξένη του Πανιωνίου για τη νέα χρονιά είναι η Κέιτι Χίλι, καθώς οι Νεοσμυρνιώτες ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με την Αμερικανίδα φόργουορντ

Έπειτα από τρία χρόνια απουσίας ο Πανιώνιος επέστρεψε στην Α1 γυναικών και πλέον στην "Πλατεία" θέλουν να μην ζήσουν περιπέτειες ανάλογες του παρελθόντος. Η Κέιτι Χίλι είναι η πρώτη ξένη που ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς η 22χρονη φόργουορντ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα. Η Αμερικανίδα αθλήτρια αγωνιζόταν Πανεπιστήμιο St Bonaventure της περιφέρειας Atlantic 10 και τα νούμερα της ήταν αρκετά εντυπωσιακά καταφέρνοντας να ψηφιτεί μέσα στην καλύτερη πεντάδα της περιφέρειας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" O Πανιώνιος ΓΣΣ και η Διοικούσα επιτροπή καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας, για την περίοδο 2016-17, με την Αμερικανίδα αθλήτρια Katie Healy, 22 ετών, 1.87μ., που αγωνιζόταν στο Πανεπιστήμιο St Bonaventure της περιφέρειας Atlantic 10. Η αθλήτρια ψηφίστηκε φέτος στην πρώτη πεντάδα της εν λόγω περιφέρειας.

Οι επιδόσεις της στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο εντυπωσιακές, αφού ήταν η μία από τις δύο αθλήτριες που κατάφερε να σημειώσει πάνω από 1700π και να πάρει πάνω από 800 ρημπάουντ, ενώ ήταν και πρώτη όλων των εποχών σε κοψίματα (155). Στη φετινή περίοδο, όπως και στις δύο προηγούμενες, ηγήθηκε της ομάδας σε πόντους (15,3) και ρημπάουντ (6.8), με 50% ποσοστό στα σουτ και 78% στις βολές, σε 29′ ανά παιχνίδι.

Έχει παιχνίδι και με πρόσωπο και με πλάτη και αναμένουμε να βοηθήσει πολύ την ομάδα μας στην επιστροφή της, μετά από 3 χρόνια, στην κορυφαία κατηγορία".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ