Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χατζηνικολάου: "Σεληνιάζομαι όταν βλέπω Παναθηναϊκό!"

Χατζηνικολάου: "Σεληνιάζομαι όταν βλέπω Παναθηναϊκό!"
INTIME SPORTS

Η έμπειρη γκαρντ του Ολυμπιακού, Όλγα Χατζηνικολάου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Fast break» με τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Αναλυτικά οι δηλώσεις της.

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο ντέρμπι αιώνιων στην ιστορία της Α1 μπάσκετ των γυναικών μίλησε η Όλγα Χατζηνικολάου. Η γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Fast break» με τον Σπύρο Καβαλιεράτο και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για εμπειρία από το ντέρμπι: «Για όλες μας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πήραμε μια γεύση από τα ντέρμπι που ακούγαμε τόσα χρόνια και ονειρευόμασταν να συμμετέχουμε σε αυτό, ειδικά φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Για το αν πρέπει να γίνονται αυτά τα ματς σε μεγαλύτερα γήπεδα: «Το γήπεδο στη Λεωφόρο είναι ακατάλληλο γι” αυτά τα παιχνίδια. Αν πήγαινε κάτι στραβά τότε θα ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα. Πιστεύω αν γινόταν το ματς σε μεγαλύτερο γήπεδο θα γέμιζε. Είναι πολύ όμορφο για εμάς να παίζουμε μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο».

Για τον αν ξέρει καλά αυτά τα ντέρμπι: «Έχω χάσει μόνο ένα ματς στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, ίσως τύχαινε να παίζω σε καλές ομάδες. Δεν ξέρω, σεληνιάζομαι όταν βλέπω Παναθηναϊκό!»

Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός για το Πρωτάθλημα: «Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, έχει αλλάξει η ψυχολογία και το άγχος πηγαίνει στον Παναθηναϊκό. Έχουμε δρόμο ακόμα, δεν εφησυχάζουμε και θα περιμένουμε τον Παναθηναϊκό για να κάνουμε το 2-0 στην έδρα μας».

Για το αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για ήττα στα επόμενα ματς: «Αν παίζουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα σε κάθε παιχνίδι πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Δεν θα είναι εύκολο το φετινό Πρωτάθλημα».

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ