Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χατζηνικολάου: "Να αποδεικνύουμε συνεχώς την ανωτερότητά μας"

Χατζηνικολάου: "Να αποδεικνύουμε συνεχώς την ανωτερότητά μας"
EUROKINISSI

Ο "περίπατος" του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό συνεχίζει να απασχολεί, αλλά οι νταμπλούχες Ελλάδας έχουν στραφεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νίκη Λευκάδας (27/1, 14:30) και η Όλγα Χατζηνικολάου στάθηκε στο κίνητρο που έχει η ομάδα της.

Ο Ολυμπιακός μετά το +73 επί του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει στη Λευκάδα την τοπική Νίκη (27/1, 14:30) στο πλαίσιο της 13η αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και η Όλγα Χατζηνικολάου δεν έκρυψε πως η ομάδα της είναι απόλυτα προσηλωμένη στο πώς θα συνεχίσει το αήττητο σερί της αποδεικνύοντας συνεχώς την ανωτερότητά της.

"Η Νίκη είναι σχετικά ένας δύσκολος αντίπαλος και κατά την γνώμη μου είναι μια ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το πρωτάθλημα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε για ένα ακόμα παιχνίδι συγκεντρωμένες, να δείξουμε για ποιο λόγο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κάτι που πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι", δήλωσε αρχικά η Όλγα Χατζηνικολάου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε ελεύθερα και κάθε μία να βγάλει στο παρκέ το ταλέντο της. Ταυτόχρονα πρέπει να κλείσουμε δύο τρεις παίκτριες που είναι κλειδιά για την ομάδα της Λευκάδας και να πάρουμε άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να παραμείνουμε αήττητες, να προσφέρουμε όμορφο μπάσκετ και να αποδεικνύουμε διαρκώς την ανωτερότητά μας".

Ο Κώστας Μίσσας στην 13η "στροφή" της Α1 Γυναικών θα έχει και πάλι στη διάθεσή του την Βικτόρια Μακόλι, η οποία δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό εξαιτίας μίας ίωσης , ενώ στην "ερυθρόλευκη" αποστολή δεν θα βρίσκεται η Αγγελική Νικολοπούλου, ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Βικτόρια Μακόλι, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ