Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Βλέπει" Φάρο ο Ολυμπιακός

"Βλέπει" Φάρο ο Ολυμπιακός
OSFP.GR

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για το... ντέρμπι κορυφής με τον Φάρο Κερατσινίου (4/3, 14:30, ΕΡΤ) για την 17η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν για την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία πλέον επικεντρώνεται στο ματς με τον Φάρο Κερατσινίου (4/3, 14:30, ΕΡΤ) για την 17 αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας την Δευτέρα (26/2) είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αλλά την Τρίτη (27/2) επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων, καθώς άρχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Φάρο Κερατσινίου (4/3, 14:30, ΕΡΤ), με τον οποίο θα κοντραριστούν και στον ημιτελικό Κυπέλλου (23/3). Το παιχνίδι μάλιστα αναμένεται να κρίνει και την 1η θέση της κανονικής περιόδου της Α1 Γυναικών, μιας και οι "ερυθρόλευκες" είναι στο 16-0, ενώ ο Φάρος Κερατσινίου (15-1) έχει ηττηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό.

Η προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (27/2) ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, καθώς η Αφροδίτη Κοσμά ήταν η μοναδική παίκτρια που δεν ήταν στη διάθεση του Κώστα Μίσσα. Η 35χρονη φόργουορντ ταλαιπωρείται από μία ελαφριά θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και συνέχισε να ακολουθεί το πρόγραμμα της θεραπείας της.

Photo credits: osfp.gr.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ