Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τσολάκης και Χρηστίδης στην Τερψιθέα

Τσολάκης και Χρηστίδης στην Τερψιθέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Δημήτρης Τσολάκης και Χρήστος Χρηστίδης προστέθηκαν στο επιτελείο της Τερψιθέας, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα των Νοτίων Προαστίων εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Ο Δημήτρης Τσολάκης (φώτο) κι ο Χρήστος Χρηστίδης είναι τα δύο νέα μέλη της Τερψιθέας, η οποία θα παρουσιαστεί ενισχυμένη κι εκτός παρκέ τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 Γυναικών. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, ο πρώτος θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στον σύλλογο των Νοτίων Προαστίων, ενώ ο δεύτερος θα έχει τη θέση του τιμ μάνατζερ.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Τσολάκης

Ο Δημήτρης Τσολάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 29 Απριλίου 1964. Ως προπονητής έχει περάσει από όλες τις κατηγορίες με πολλές ανόδους και επιτυχίες. Στην Α1 ανδρών ήταν προπονητής του Μακεδονικού με τον οποίο κατέκτησε 2 ανόδους από την Β΄Εθνική στην Α2 και στη συνέχεια στην Α1, ενώ εργάστηκε και στην Κύπρο οδηγώντας τον ΑΠΟΕΛ σε ρεκόρ νικών.

Ποιος είναι ο Χρήστος Χρηστίδης

Ο Χρήστος Χρηστίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20 Απριλίου 1967. Διετέλεσε team manager στην ομάδα του Πιερικού – Αρχελάου στην Κατερίνη στην Β' Εθνική κατηγορία με την οποία πέτυχε άνοδο στην Α2 ανδρών το 2010-11, όπως και team manager της ίδιας ομάδας στην Α2 ανδρών το 2011-12, όπου πέτυχε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Το 2012-13 ανέλαβε ως Γενικός Διευθυντής τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Β’ Εθνική Ανδρών. Την αμέσως επόμενη χρονιά (2013-14) πέτυχε την άνοδο του ιστορικού συλλόγου στην Α2 Ανδρών.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ