Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Τρελό" καλάθι στο Αθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η Τζένη Λουκάτου πέτυχε ένα "τρελό" καλάθι στον αγώνα του Αθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Εργάνης, όταν προσπάθησε να ντριμπλάρει όμως η μπάλα έφυγε με δύναμη και κατέληξε στο διχτάκι (VIDEO)!

Το αήττητο σερί του στην Α1 Γυναικών διεύρυνε ο Ολυμπιακός το περασμένο Σάββατο, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Αθηναϊκού. Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη επιβλήθηκε εκτός έδρας ( 69-54 ), για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο μεταξύ, η Τζένη Λουκάτου των γηπεδούχων πέτυχε ένα "τρελό" καλάθι όταν προσπάθησε να ντριμπλάρει όμως η μπάλα έφυγε με δύναμη και κατέληξε στο διχτάκι!

Παρεμπιπτόντως, ο κόουτς του Αθηναϊκού, Γαβρίλος Καλογερόπουλος αναφέρθηκε στο wbcaa.gr για όσα έγιναν στο παρκέ του κλειστού της Εργάνης: "Πιστεύω ότι έγινε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν είχε την ταχύτητα και τον επιθετικό πλουραλισμό που παρουσιάζει η ομάδα μας φέτος και σε αυτό συνετέλεσε και η ατομική και η ομαδική ικανότητα των παικτριών του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι όμως είχε πάθος και ένταση, στο κατάμεστο γήπεδο της Εργάνης 'Δημ. Καλτσάς'.

Εμείς μέχρι σήμερα δεν ασχοληθήκαμε με τη διαιτησία και ούτε θα ασχοληθούμε, γιατί σαν μοναδικό στόχο έχουμε, μέσα από τη σκληρή δουλειά κάθε εβδομάδα, να βελτιώνουμε τα δικά μας λάθη. Επειδή όμως έχουμε χιούμορ, ως τέτοιο αντιμετωπίζουμε τις δηλώσεις της προπονήτριας του Ολυμπιακού, περί σκληρού και αντιαθλητικού παιχνιδιού από την ομάδα μας και με χιούμορ παρουσιάζουμε το καλύτερο, σπανιότερο, δυσκολότερο και μοναδικό καλάθι των τελευταίων ετών, μήπως και αυτό καταγραφεί στα Ρεκόρ Γκίνες".

Ένα πραγματικά σπάνιο καλάθι

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ