Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ρίψη αντικειμένων και υβριστικά συνθήματα έχουν καταγράψει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον Ολυμπιακό. Θα ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση.

Επεισοδιακός ήταν ο δεύτερος τελικός της Α1 μπάσκετ των γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας διεκόπη 5.35 πριν το τέλος του, αλλά μετά από την εκκένωση του "Π. Γιαννακόπουλος" συνεχίστηκε με τις ερυθρόλευκες να παίρνουν τη νίκη με 50-38 και παράλληλα το πρωτάθλημα.

Οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα έγραψαν για ρίψη αντικειμένων δύο φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν.

Ως λόγο της διακοπής αναφέρουν τα υβριστικά συνθήματα, ενώ δεν γίνεται αναφορά στα αντικείμενα που έπεσαν μετά τη διακοπή. Θα ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση τόσο από τον κομισάριο, όσο και από την αστυνομία. Εν συνεχεία αναλαμβάνει ο Αθλητικός Δικαστής.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι ήδη υπότροπος αφού δύο φορές φέτος έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών. Το θετικό, πάντως, για τις "πράσινες" είναι ότι το ματς άρχισε πάλι και ολοκληρώθηκε.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ