Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τετραπλό "χτύπημα" από Πρωτέα Βούλας

Τετραπλό "χτύπημα" από Πρωτέα Βούλας
INTIME SPORTS

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων παικτριών, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τις αποχωρήσεις, σειρά είχε η μεταγραφική ενίσχυση για τον Πρωτέα Βούλας. Η ομάδα του Γιάννη Κτιστάκη ανακοίνωσε την απόκτηση της Ντάνι Σπηλιώτη, της Ιβάνα Ράτζα, της Λήδας Πολιτοπούλου και της Αναστασίας Καραμπάτσου, αποκτώντας σημαντικές λύσεις κοντά στο καλάθι και την περιφέρεια.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο Α.Ε.Ο.Πρωτέας Βούλας συνεχίζει το χτίσιμο της νέας ομάδας για την περίοδο 2015-2016 και ανακοινώνει την απόκτηση 4 αθλητριών.

- Ντάνι Σπηλιώτη (1,87) 1991. Η Ντάνι είχε μια επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία στο περυσινό Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με τα χρώματα της Τερψιθέας.

- Ιβάνα Ράτζα (1,88)1999. Η Ιβάνα αγωνίστηκε με επιτυχία τα τελευταία 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ και διακρίθηκε στα τμήματα υποδομών, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα γυναικών του Δικεφάλου στη διάρκεια της αγωνιστικής σαιζόν 2014-2015. Στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων συγκαταλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

- Λήδα Πολιτοπούλου (1,72) 1993. Η Λήδα φοίτησε στο LSU EUNICE και μετά αγωνίστηκε με επιτυχία στον Αθηναϊκό και τη Solna Σουηδίας.

- Αναστασία Καραμπάτσου (1,82) 2000. Η Αναστασία αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών του Άρη Πετρούπολης, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν μέλος της Εθνικής Παγκορασίδων.

Καλωσορίζουμε τηv Ντάνι, την Ιβάνα, τη Λήδα και την Αναστασία στην ομάδα μας. Ευχόμαστε και στις 4 αθλήτριες υγεία, αθλητική πρόοδο κι επιτυχίες με την ομάδα μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ