Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέσσερις παρατάσεις ως παίκτης, έξι ως προπονητής!

Τέσσερις παρατάσεις ως παίκτης, έξι ως προπονητής!

Ο Νίκος Δουβίτσας κατέχει πλέον ένα εξωπραγματικό ρεκόρ, καθώς ως παίκτης της Δόξας Λευκάδας έπαιξε 4 παρατάσεις, ενώ ως προπονητής της Νίκης Λευκάδας άλλες 6. Διαβάστε την φοβερή ιστορία.

Αγώνες τεσσάρων παρατάσεων, έχουμε δει. Όχι πολλούς, αρκετούς όμως για να θεωρήσουμε πως δεν πρόκειται για κάτι μοναδικό, ανάλογο με αυτό που έζησαν όσοι παρακολούθησαν το μεσημέρι της Κυριακής την αναμέτρηση ανάμεσα στην Νίκη Λευκάδας και την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 17η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Ο Νίκος Δουβίτσας, πάντως, θα έχει να λέει στα παιδιά και τα εγγόνια του πως έζησε κάτι μοναδικό, καθώς αγωνίστηκε στο ματς Δόξα Λευκάδας - ΟΦΗ ( 31 Οκτωβρίου 2010 ), το οποίο κρίθηκε μετά από τέσσερις παρατάσεις υπέρ της ομάδας της Κρήτης με το χορταστικό 113-119.

Επτάμιση χρόνια μετά, ο Δουβίτσας καθοδήγησε την Νίκη Λευκάδας στην αναμέτρηση με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και έζησε από πρώτο χέρι κάτι που δεν είχαμε δει να συμβαίνει ποτέ στην Ελλάδα. Ματς 70 λεπτών και έξι παρατάσεων, με τις παίκτριες της γηπεδούχου να επικρατούν στις λεπτομέρειες (109-106).

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ