Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει στον Πρωτέα Βούλας ο Κτιστάκης

Συνεχίζει στον Πρωτέα Βούλας ο Κτιστάκης

Ο Γιάννης Κτιστάκης θα συνεχίσει να καθοδηγεί τον Πρωτέα Βούλας στην Α1 Γυναικών, αφού η ομάδα των νοτίων προαστίων ανακοίνωσε την παραμονή του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Στον πάγκο του Πρωτέα Βούλας θα καθίσει για έναν ακόμη χρόνο ο Γιάννης Κτιστάκης, όπως έγινε επίσημα γνωστό. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επισημοποίησε τη συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος θα έχει -πέραν του γυναικείου- τη γενική ευθύνη και εποπτεία όλων των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: " Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κτιστάκη στον οποίον αναθέτει και την συνολική ευθύνη των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Βοηθός προπονητής στο Γυναικείο τμήμα και υπεύθυνος για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και των νεαρών αθλητριών αναλαμβάνει ο Γ. Τσεμπέρης, τον οποίον καλωσορίζουμε μετά την πολυετή επιτυχημένη του θητεία στα αντίστοιχα τμήματα ανδρών του Πρωτέα.

Επίσης καλωσορίζουμε την Μαρία Κότσυφα η οποία αναλαμβάνει να κοουτσάρει τις ομάδες των κορασίδων και παγκορασίδων του Συλλόγου μας στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα.

Συνοπτικά το προπονητικό team του Γυναικείου τμήματος

Γυναίκες: Γ. Κτιστάκης, Γ. Τσεμπέρης, Β. Κονιδάρης

Νεάνιδες: Γ. Τσεμπέρης, Β. Κονιδάρης

Κορασίδες: Μ. Κότσιφα, Σ. Αλεξοπούλου

Παγκορασίδες: Μ. Κότσιφα, Σ. Αλεξοπούλου

Σύμβουλος σε θέματα scouting νέων ταλέντων: Θάνος Σόφτσης"

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ