Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κράτησε Σταμάτη, πήρε Αυτζή ο Ολυμπιακός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή της Εβίνας Σταμάτη για τέταρτη σερί σεζόν. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε κι η επισημοποίηση της συμφωνίας με τη Μαρία Αυτζή.

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει για μια ακόμη σεζόν η Εβίνα Σταμάτη, με τη διεθνή γκαρντ να συνεχίζει στην ομάδα του Πειραιά για τέταρτη σερί σεζόν. "O Ολυμπιακός ΣΦΠ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εβίνα Σταμάτη και η Ελληνίδα γκαρντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "ερυθρόλευκες".

Από την πλευρά της, η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε πως " για τέταρτη συνεχόμενη φορά θα είμαι στην κορυφαία ομάδα της χώρας και αυτό είναι κάτι που με γεμίζει τεράστιο κίνητρο για τη σεζόν που έρχεται. Είμαι πολύ χαρούμενη που παρέμεινα στον Ολυμπιακό, ήταν σίγουρα ο,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί και πάλι θα είμαι μέλος της ομάδας αυτής της οικογένειας και για την επόμενη σεζόν. Μακάρι να συμβάλλω και εγώ στη συνέχιση των ρεκόρ μας, να κατακτήσουμε το νταμπλ για άλλη μία ακόμα χρονιά και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη".

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση της Μαρίας Αυτζή: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., αναακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Αυτζή. Η Ελληνίδα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 18/03/1990), έχει ύψος 1,72μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ".

Προηγούμενες ομάδες

2009-13 ΠΑΟΚ

2013-14 Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

2014-16 Παναθηναϊκός

2016-17 Κρόνος Αγίου Δημητρίου

2017-18 ΓΑΣ Καλυβίων

Η έμπειρη γκαρντ δήλωσε πως " μία καινούρια σελίδα στην καριέρα μου ανοίγει και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει αυτό. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα και είμαι ευτυχισμένη που θα παίζω με την φανέλα του την επόμενη σεζόν. Έπειτα από τη χρονιά με τα Καλύβια, ήθελα ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου και ο Ολυμπιακός ήταν αυτό που ακριβώς έψαχνα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο παρκέ και να γίνω η παίκτρια που χρειάζεται ανά πάσα ώρα και στιγμή το τεχνικό τιμ. Η περσινή χρονιά μου δίδαξε πολλά, έχω όρεξη για προπόνηση και μετά από την άνοδο στην Α1 με τα Καλύβια, θέλω τίτλους με την καινούρια μου ομάδα στην Ελλάδα και μία θετική πορεία στην Ευρώπη".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ