Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει στον Φάρο Κερατσινίου η Κεχαγιά

Συνεχίζει στον Φάρο Κερατσινίου η Κεχαγιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η συνεργασία του Φάρου Κερατσινίου με τη Ζωή Κεχαγιά ανανεώθηκε για έναν ακόμη χρόνο, όπως έγινε επίσημα γνωστό την Πέμπτη (27/7).

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λειβάδη θα αγωνίζεται για μία ακόμη σεζόν η Ζωή Κεχαγιά, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Φάρο Κερατσινίου. Αφού πρώτα οδήγησε την ομάδα της στην Α1 Γυναικών, πλέον θα κληθεί να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνουν οι νεοφώτιστες για διάκριση στη μεγάλη κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως "η Ζωή Κεχαγιά θα συνεχίσει να ενδυναμώνει το φως του Φάρου και την επόμενη σεζόν", με την πολύπειρη παίκτρια να δηλώνει για το γεγονός:

"Αυτή η φωτογραφία είναι ο λόγος που ήρθα και παραμένω στον Φάρο. Το ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, είναι λίγο. Το Κερατσίνι έγραψε τη δική του ιστορία στο ανδρικό τμήμα κι εμείς θέλουμε να κάνουμε το ίδιο στο γυναικείο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Η διοίκηση έκανε και συνεχίζει να κάνει αυτό που πρέπει κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων όπως κάναμε και πέρσι".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ