Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα ανακοινώσεων!"

"Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα ανακοινώσεων!"

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός απάντησε στις καταγγελίες του Παναθηναϊκού, δίνοντας... συγχαρητήρια στο "τριφύλλι" για την κατάκτηση του "πρωταθλήματος ανακοινώσεων"!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. τοποθετήθηκε με σχετική ανακοίνωση για όσα έγιναν στο δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών, τονίζοντας ότι δεν κλείνει το "Π. Γιαννακόπουλος", απαντώντας στους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού και προχωρώντας σε καταγγελίες.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν άργησαν να πάρουν θέση για όσα κατήγγειλαν οι "πράσινοι", εξηγώντας ότι οι διοικήσεις των Αλαφούζου, Μιχαλαριά μικραίνουν τις ομάδες του Παναθηναϊκού!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συγχαίρει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, για την κατάκτηση (και) του εφετινού «Πρωταθλήματος Ανακοινώσεων»!

Όταν τελειώσουν τα χρόνια των θριάμβων σας στις ανακοινώσεις και οι διοικήσεις Αλαφούζου, Μιχαλαριά, φύγουν τρέχοντας, πνιγμένες στην ίδια τους τη λάσπη, το μόνο που θα έχει γράψει για εσάς η Ιστορία, είναι ότι μικρύνατε τις ομάδες σας και παρακολουθήσατε σκυμμένοι και συντετριμμένοι τις νίκες και τις κούπες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π."

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ