Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συγκινητικές στιγμές στο φιλικό του Ολυμπιακού

Συγκινητικές στιγμές στο φιλικό του Ολυμπιακού

Το αγωνιστικό μέρος του φιλικού του Ολυμπιακού με την Γκιόρ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά την κίνηση των "ερυθρολεύκων" να δώσουν συμβολικά ένα κάδρο στους ανθρώπους της ουγγρικής ομάδας. Διαβάστε τον λόγο.

Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Γκιόρ εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο των "ερυθρολεύκων", οι οποίες πήραν με άνεση τη νίκη . Όσα έγιναν στο παρκέ είχαν βέβαια μικρή σημασία μπροστά σε μια συμβολική κίνηση που έγινε από τον ελληνικό σύλλογο.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός παρέδωσε στην αποστολή της Γκιόρ αναμνηστικό κάδρο, εκφράζοντας τη συμπαράσταση του για το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου του 2013. Ημέρα, κατά την οποία το πούλμαν της ουγγρικής ομάδας κατά τη μετάβαση του στο Σοπρόν προκειμένου ο σύλλογος να πάρει μέρος σε ένα φιλικό προετοιμασίας ενεπλάκη σε ένα τραγικό τροχαίο στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή του ο genaral manager Πίτερ Ταποντί, ο προπονητής Άκος Φάζι απεβίωσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ενώ ο τραυματισμός της της 19χρονης τότε Σέρβας Νατάσα Κοβάσεβιτς είχε σαν αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του αριστερού ποδιού της.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ