Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την εγχείριση Ντεσρός

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την εγχείριση Ντεσρός

Η Κέιλα Ντεσρός ενημέρωσε πως συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για να υποβληθεί σε εγχείριση έπειτα από τον έρανο που έκανε και ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της.

Πριν μερικές ημέρες η Κέιλα Ντεσρός συγκίνησε με την κίνησή της να ξεκινήσει έρανο προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειαζόταν για να υποβληθεί σε εγχείριση στο γόνατο , στο οποίο είχε υποστεί ρήξη χιαστού τον περασμένο Νοέμβριο αγωνιζόμενη με την φανέλα της Τερψιθέας Γλυφάδας. Όπως φαίνεται δεν χρειάστηκε παρά πολύς λίγος χρόνος και η βοήθεια του κόσμου προκειμένου να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό των 3.000 δολαρίων.

Την είδηση γνωστοποίηση η ίδια η 27χρονη Αμερικανίδα σέντερ με ένα μήνυμά της προς τον κόσμο, ευχαριστώντας τους πάντες για την στήριξη και την βοήθεια που της παρείχαν:

" Σας ευχαριστώ όλους, που με στηρίξατε και δείξατε αληθινό ενδιαφέρον για την υγεία μου. Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας πω ότι φτάσαμε το στόχο μας. Με τη βοήθειά σας, θα υποβληθώ τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στην επέμβαση. Νιώθω ευλογημένη που έχω τόσο πολλούς ανθρώπους να νοιάζονται για την κατάστασή μου. Περίμενα γι’ αυτή τη λύση πολύ καιρό".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ