Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στους Florida Gators η Χριστινάκη

Στους Florida Gators η Χριστινάκη

Η παρουσία της Ελεάνας Χριστινάκη στο NCAA πήρε παράταση ενός έτους, αλλά αυτό δεν ήταν απαραίτητα κακό. Η 18χρονος γκαρντ μεταγράφηκε από το Dayton στο Florida και είναι πλέον έτοιμη να μετακομίσει στις ΗΠΑ, για λογαριασμό των "Gators".

Πέρσι είχε την προοπτική του NCAA, όπου είχε δεχθεί πλήρη αθλητική υποτροφία από το Dayton. Εξωγενείς παράγοντες όμως, όπως επίσης ένα προσωπικό πρόβλημα την κράτησαν στην Ελλάδα , για να φορέσει εν τέλει τη φανέλα του Αθηναϊκού. Αυτή τη φορά όμως, οι συνθήκες είναι ιδανικές και η ΕλεάνναΧριστινάκη θα αγωνιστεί στις ΗΠΑ.

Όχι όμως με τους "Flyers", αλλά με τους "Gators" του Florida. Η 18χρονη γκαρντ υπέγραψε το Letter of Intent (χαρτή δέσμευσης στο κολέγιο), ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του κολεγίου και το καλοκαίρι θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, για μόνιμη εγκατάσταση.

" Η Ελεάννα είναι μία πολύ δυναμική παίκτρια. Είναι καταλυτική για το παιχνίδι της ομάδας της. Ταιριάζει πολύ στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αποτελεί μία εξαιρετική προσθήκη για εμάς", δήλωσε για τη διεθνή γκαρντ η κόουτς του Florida, Αμάντα Μπάτλερ.

Η πρώην παίκτρια του Αθηναϊκού (και του Παναθηναϊκού) αποτελεί την τρίτη και τελευταία υπογραφή των "Gators", αφού είχαν προηγηθεί οι Ty Fleming (σέντερ) και η Simone Westbrook (γκαρντ).

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ