Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Παναθλητικό η Μπράουν

Στον Παναθλητικό η  Μπράουν
PANATHLITIKOS.GR

Ο Παναθλητικός προέβη στην απόκτηση της Κασάντρα Μπράουν, η οποία μετά τη θητεία της στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου (2016-17) επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο Παναθλητικός υπέγραψε την Κασάντρα Μπράουντ, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα κι έχει τεθεί στη διάθεση της Ελένης Καφαντάρη.

Η 25χρονη φόργουορντ (1.88μ.) από τον Καναδά πέρσι έπαιξε στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, με την οποία είχε μέσο όρο 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην Σλοβακία, όπου φόρεσε την φανέλα της Ρουζομπέροκ (μ.ο. 12 πόντοι και 5 ριμπάουντ).

Η ανακοίνωση του Παναθλητικού αναφέρει:

"Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει την απόκτηση της Cassandra Brown (25 ετών, forward, 1.88), η οποία την περσινή σεζόν είχε μια εξαιρετική παρουσία στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου (17π, 7ρ).

Η Brown κατάγεται από τον Καναδά και τελείωσε το πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ έχοντας εντυπωσιακή παρουσία με συνολικά στατιστικά 17.8π, 6.4ρ, με 44.4% στα 3ποντα. Την 1η σεζόν της στο εξωτερικό, αγωνίστηκε στην Πολωνία για την AZS PWSZ Gorzow όπου είχε 13.2π, 3.0ρ.

Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ruzomberok Σλοβακίας με την οποία είχε συμμετοχή και στο Eurocup και στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας (12π, 5ρ)".

Photo Credits: panathlitikos.gr

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ