Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο EuroCup η Νίκη Λευκάδας!

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νίκη Λευκάδας ανακοίνωσε πως την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στο EuroCup Women, βάζοντας στον ευρωπαϊκό χάρτη το Ιόνιο!

Μία σπουδαία είδηση ανακοίνωσε η διοίκηση της Νίκης Λευκάδας, το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι νησιώτες ενημέρωσαν πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσουν το "παρών" στο EuroCup Women, αποδεχόμενοι την πρόσκληση από την ΕΟΚ.

Αφού πρώτα οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Νίκου Δουβίτσα στον πάγκο της ομάδας, η Νίκη Λευκάδας αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα, με ευρωπαϊκό φόντο. Η παρουσία της στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι κάτι ξεχωριστό, με τη διοίκηση του συλλόγου να καλεί την τοπική κοινωνία να βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα.

Τη φετινή σεζόν, η Νίκη Λευκάδας τερμάτισε στην πέμπτη θέση της Α1 Γυναικών, με 12 νίκες και 10 ήττες ως απολογισμό. Highlight της σεζόν ήταν η νίκη επί της Δάφνης Αγ. Δημητρίου μετά από έξι παρατάσεις !

Η σχετική ανακοίνωση:

" Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του και το φίλαθλο κοινό ότι έλαβε την απόφαση να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Fiba EuroCup) 2018-19, κατόπιν της πρόσκλησης που δέχτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Καλούμε τη λευκαδίτικη κοινωνία, τους τοπικούς φορείς, τους χορηγούς-υποστηρικτές μας, τα μέλη και τους φιλάθλους μας να στηρίξουν το Σωματείο σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, με την Νίκη να είναι η πρώτη ομάδα του νησιού μας που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, βάζοντας έτσι την Λευκάδα στον ευρωπαϊκό αθλητικό χάρτη.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Λάζαρη Γεωργία"

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ