Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Boston College η Φασούλα

Στο Boston College η Φασούλα

Η Μαριέλλα Φασούλα πήρε την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της -μέχρι την επόμενη. Υπέγραψε την υποτροφία που της προσέφερε το Boston College. (video)

Το όνομα της Μαριέλλας Φασούλα βρίσκεται εδώ και μία τριετία στην κατηγορία των ταλέντων του γυναικείου μπάσκετ. Έχοντας εξαιρετικά γονίδια από τον πατέρα της, Παναγιώτη, η νεαρή σέντερ αποδεικνύει διαρκώς πως έχει ό,τι χρειάζεται για να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

Ήταν άλλωστε, μέλος των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της χώρας μας (Κορασίδων και Νεανίδων), ενώ το φετινό καλοκαίρι (2014) συμμετείχε σε μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών -υπό τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο- παίρνοντας τα πρώτα της λεπτά στη "γαλανόλευκη", σε φιλικά στη Λετονία.

Η ύψους 1μ94 παίκτρια, υπέγραψε το χαρτί δέσμευσης της υποτροφίας (letter of intent) που της προσέφερε το Boston College, "κλειδώνοντας" μία θέση για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2015-16). Η προοπτική υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά πλέον όλα έκλεισαν και τυπικά.

Η χαρά της άλλωστε, ήταν τόσο μεγάλη που δεν δίστασε να την... μοιραστεί στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο των ικανοτήτων της, με τα όσα έκανε την περσινή αγωνιστική περίοδο (2013-14) με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ