Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Ολυμπιακού

Στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός κατά ΕΟΚ και Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό, η έναρξη του οποίου μετατέθηκε κατά δύο ώρες.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό διεξήχθη με δύο ώρες καθυστέρηση σε σχέση με το αρχικά προγραμματισμένο , με τις "ερυθρόλευκες" να παίρνουν τη νίκη. Η μετάθεση της ώρας έναρξης του αγώνα όμως αποτέλεσε σημείο τριβής, με τον Παναθηναϊκό να περνά στην αντεπίθεση.

Οι "πράσινες" προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ κάνοντας λόγο για απόφαση της ΕΟΚ που δεν συνάδει με τον κανονισμό του πρωταθλήματος, έχουσες έννομο συμφέρον για να κυνηγήσουν την συγκεκριμένη υπόθεση. Η απόφαση για προσφυγή την Παρασκευή (24/2) έγινε με σκοπό να προλάβουν τις ημερομηνίες, αφού βάσει νόμου υπάρχει η δυνατότητα προσφυγής εντός οκτώ ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Τι προσδοκούν στο "τριφύλλι"; Μηδενισμό του Ολυμπιακού και αφαίρεση δύο βαθμών (ένα για φέτος, κι ένα για του χρόνου). Κάτι που εφόσον συμβεί θα δώσει νέο ενδιαφέρον στην Α1 Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό και τον Αθηναϊκό.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ