Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο ΑΣΕΑΔ για Μάλτση ο Παναθηναϊκός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr το σκεπτικό της απόφασης για την απόρριψη της ένστασης του Παναθηναϊκού σε βάρος του Ολυμπιακού, για τη χρησιμοποίηση της Εβίνας Μάλτση στο ντέρμπι των "αιωνίων". Ποια τα επόμενα βήματα του "τριφυλλιού".

Η ΕΟΚ απέρριψε την ένσταση του Παναθηναϊκού για τη συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση στο ντέρμπι των "αιωνίων" πριν από τρεις εβδομάδες. Κάτι για το οποίο έχετε διαβάσει νωρίτερα .

Το μείζον βέβαια είναι ποια η επιχειρηματολογία που χρησιμοποίησε η ομοσπονδία για να βάλει (προσωρινό) τέλος στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr λοιπόν, το χαρτί που έφτασε στα γραφεία των "αιωνίων" αναφορικά με το σκεπτικό της απόφασης κάνει λόγο για απουσία της διεθνούς παίκτριας του Ολυμπιακού από τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Ρωσία επειδή κρίθηκε πως δεν ήταν αναγκαίο να δώσει το "παρών".

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, επρόκειτο για απόφαση που πάρθηκε από τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Κεραμιδά, επειδή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν δεδομένο πως θα βρίσκεται στην τελική φάση του EuroBasket Women. Ήτοι, δεν τίθεται θέμα απουσίας λόγω τραυματισμού, αλλά επειδή θεωρήθηκε πως δεν χρειαζόταν να βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα.

Θυμίζουμε πως τη θέση της στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το παιχνίδι με τη "ρωσική αρκούδα" είχε πάρει η Ιωάννα Δίελα του Παναθηναϊκού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, στο "τριφύλλι" προτίθενται να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, όπου προσδοκούν σε δικαίωση.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ