Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στη Νίκη Λευκάδας η Μπράουν

Vanderbilt's Elan Brown drives to the basket during an NCAA women's basketball game at Memorial Gymnasium in Nashville, TN.
Vanderbilt's Elan Brown drives to the basket during an NCAA women's basketball game at Memorial Gymnasium in Nashville, TN. MIKE STRASINGER

Η δεύτερη ξένη της Νίκης Λευκάδας στο επόμενο πρωτάθλημα θα είναι η Αμερικανίδα φόργουορντ, Έλαν Μπράουν, καθώς η ομάδα των Επτανήσων ήρθε σε συμφωνία με την 25χρονη

Η αρχή έγινε με την Τσέχα Μικαέλα Στάρα, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Λευκάδα προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Η νησιωτική ομάδα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Αμερικανίδα φόργουορντ, Έλαν Μπράουν, η οποία θα ενισχύσει το σύνολο του Νίκου Δουβίτσα. Η 25χρονη φόργουορντ, η οποία είναι απόφοιτος του Vanderbilt την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ρουμανική Alexandria όταν τέταρτη καλύτερη σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει

" Το Δ.Σ. του Α.Σ. «ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ" ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα αθλήτρια Elan Brown.

H 25χρονη φόργουορντ, ύψους 1.83μ., απόφοιτος του Vanderbilt (ΝCAA), μετά από 1,5 χρόνο σε ομάδες του Λουξεμβούργου, αγωνίστηκε πέρσι στο υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα της Ρουμανίας με την Alexandria. Η ομάδα της τερμάτισε στην όγδοη θέση, όμως η ίδια αναδείχθηκε τέταρτη σκόρερ της ρουμανικής λίγκας (16,3 πόντους κατά μέσο όρο) και δεύτερη ριμπάουντερ (11,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο).

Welcome Elan!!!"

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ