Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σημαντική ενίσχυση με την Τζέιντ Γουόκερ για τη Νίκη Λευκάδας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτρια της Νίκης Λευκάδας θα είναι τη νέα σεζόν η Τζέιντ Ουόκερ, με την ομάδα των Επτανήσων να ανακοινώνει την απόκτησή της.

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Νίκη Λευκάδας ενόψει της επόμενης σεζόν στην Α1 Γυναικών. Η ομάδα των Επτανήσων ανακοίνωσε την απόκτηση της Τζέιντ Ουόκερ (23 χρονών, 1.85 μέτρα), η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Φάρο Κερατσινίου, έχοντας 11.4 πόντους και 5.4 ριμπάουντ μέσο όρο, έχοντας σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας της μέχρι την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει ότι η Αμερικανίδα πάουερ φόργουορντJade Walker θα είναι μέλος της Γυναικείας μας Ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Είναι 23 ετών και έχει ύψος 1.85.Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Φάρου Κερατσινίου, με τον οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Α1 και είχε 11,4 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Στην πρώτη δήλωσή της ως αθλήτρια της Νίκης Λευκάδας ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέλος αυτού του εκπληκτικού Συλλόγου. Ευχαριστώ την Νίκη για την ευκαιρία που μου δίνει»".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ