Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ψήλωσε με Λόγκαν

January 05 2013: Seton Hall's guard forward center () Pitt's guard forward center () during women's Big East Conference basketball action between the Seton Hall Pirates and the Pittsburg Panthers at Walsh Gymnasium in South Orange, New Jersey.
January 05 2013: Seton Hall's guard forward center () Pitt's guard forward center () during women's Big East Conference basketball action between the Seton Hall Pirates and the Pittsburg Panthers at Walsh Gymnasium in South Orange, New Jersey. DUNCAN WILLIAMS/CAL SPORT MEDIA

Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου απέκτησε την Αμερικανίδα φόργουορντ Ασία Λόγκαν καλύπτοντας την θέση της ξένης της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Με την απόκτηση της Ασία Λόγκαν η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου κάλυψε την θέση της ξένης της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για την 22χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ που είναι απόφοιτος του Πίτσμπουργκ, που στην τελευταία της σεζόν είχε σε 31 παιχνίδια κατά μ.ό. 11.9 π. με 68,8% στις βολές και 32,2% στα τρίποντα, 6.7 ριμπ. και 1.2 μπλοκ.

Το στοιχείο των μπλοκ είναι και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει για την τεχνικό της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου Ελένης Καφαντάρη.

Η από κοινού πρωτοτυπία της ομάδας της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου και της Λόγκαν είναι ότι αποτελεί την πρώτη Αμερικανίδα στην ιστορία της στην δική της πρώτη εμπειρία εκτός Αμερικής.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ