Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρωτιά Ολυμπιακού στη Ραγκούσα

Πρωτιά Ολυμπιακού στη Ραγκούσα

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά της Ραγκούσα μετά τη νέα εύκολη νίκη επί της Νάπολι με 65-49. Απόλυτα ικανοποιημένη η Καπογιάννη.

Δεύτερο φιλικό, δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό στη Ραγκούσα, το θέρετρο της νότιας Ιταλίας. Οι "ερυθρόλευκες" επικράτησαν εύκολα με 65-49 της Νάπολι και διπλασίασαν τις νίκες τους στο τουρνουά, κατακτώντας έτσι αυτομάτως την πρώτη θέση, αφού σήμερα έχει ρεπό και αγωνίζονται οι άλλες δύο ιταλικές ομάδες.

Οι Άντερσον (16π.), Καλτσίδου (12π.), Μακόλι (11π.) και Μάλτση (10π.) ήταν οι πρώτες σκόρερς της αναμέτρησης, ενώ λίγο απ' όλα έκανε η Χατζηνικολάου, η οποία μοίρασε 7 ασίστ και μάζεψε 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα:20-20, 29-39, 43-56, 49-65

Νάπολι (Μολίνο): Ντι Μπατίστα, Παστόρε, Χάρμον 12, Χρουσκάκοβα 13, Ντάσιτς 12, Γέμελος 10, Ντε Κασάν 2

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Μάζιτς 7, Σταμάτη 2, Χατζηνικολάου 2, Μάλτση 10, Άντερσον 16, Μακόλι 11, Σπυριδοπούλου 3, Κοσμά 2, Καλτσίδου 12

Καπογιάννη: "Μόνο θετικά έχουμε να πούμε"

Μετά τη λήξη του αγώνα η Ελένη Καπογιάννη δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για την εμφάνιση του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι η ομάδα της βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

" Είναι μια ακόμα νίκη για εμάς εναντίον της Νάπολι που είναι μια σχετικά καλή ομάδα. Θεωρώ ότι παίξαμε στην επίθεση μας πολύ καλύτερα σήμερα από ότι χτες. Η ομάδα δεν είχε πολύ ενέργεια καθώς ήταν και η κούραση αλλά γενικά η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη από χτες αγωνιστικά. Στο μόνο που κολλήσαμε ήταν η ζώνη στο τέλος. Εμείς δεν έχουμε δουλέψει εναντίον ζώνη, τώρα έχουμε βάλει κάποια plays και η ομάδα είχε σύγχυση αλλά σε γενικές γραμμές και πάλι το διαχειριστήκαμε καλά. Διαβάσανε τις φάσεις μεμονωμένα με το ταλέντο τους και σπάσαμε και τη ζώνη.

Είναι ένα πολύ θετικό συμπέρασμα από τα δυο φιλικά για το που βρίσκεται η ομάδα. Που βρισκόμαστε από τακτική, πως πάμε στην τακτική που έχουμε βάλει, αν πρέπει να αλλάξουμε ή όχι κάτι. Γενικά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και μόνο θετικά έχουμε να πούμε. Γενικά σήμερα παίξαμε απέναντι σε κοντά σχήματα και στην ψηλή τους αλλά και στις άλλες που υπολοιπόμασταν παίξαμε πολύ καλή άμυνα από μπροστά και δώσαμε πολύ ωραίες βοήθειες και δεν φάνηκε καν αυτό το μις ματς".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ