Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρώτη συγκέντρωση με απουσίες ο Ολυμπιακός

Πρώτη συγκέντρωση με απουσίες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τη Δευτέρα (22/8) την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και τη διάκριση στο Eurocup χωρίς τις δυο Αμερικανίδες Λινέτα Κάιζερ και Ερλάνα Λάρκινς.

Στο ΔΑΚ Γλυφάδας θα συναντηθεί αύριο (22/8) για πρώτη φορά η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ενόψει της καινούριας σεζόν.

Από το πρώτο "ραντεβού" θα απουσιάσουν συνολικά έξι παίκτριες, οι Λινέτα Κάιζερ και Ερλάνα Λάρκινς που έχουν υποχρεώσεις στο WNBA και οι Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς και Στέλλα Φουράκη, οι οποίες εξασφάλισαν κάποιες ημέρες παραπάνω άδεια.

Η ανακοίνωση των "ερυθρόλευκων": "Τη Δευτέρα (22/08, 19.30) στο ΔΑΚ Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι αήττητες νταμπλούχες της περσινής σεζόν θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά φέτος, υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη. Από την έναρξη της προετοιμασίας θα απουσιάζουν οι δύο Αμερικανίδες Λινέτα Κάιζερ και Ερλάνα Λάρκινς οι οποίες έχουν υποχρεώσεις στο WNBA μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης, θα απουσιάζουν η Εβίνα Μάλτση, η Στέλλα Καλτσίδου και η Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς. Τα νέα πρόσωπα θα είναι η διεθνής Τσέχα γκαρντ Κατερίνα Μπαρτόνοβα και η νεαρή Στέλλα Φουράκη".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ