Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρέκας: "Γνωρίζουμε το ειδικό βάρος"

Πρέκας: "Γνωρίζουμε το ειδικό βάρος"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (24/10, 16:00) στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 Γυναικών. Πρέκας: "Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για τον κόσμο".

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (24/10, 16:00) στο πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" στην ιστορία της Α1 Γυναικών για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Πέτρα Πρέκα να στέκεται στο ειδικό βάρος του αγώνα με τις "ερυθρόλευκες".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη: "Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για το γυναικείο μπάσκετ και αύριο όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σε αυτή την αναμέτρηση. Μακάρι η προβολή να αποτελέσει κίνητρο ώστε να ασχοληθούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι με το χώρο μας. Γνωρίζουμε το ειδικό «βάρος» αυτού του αγώνα και πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για τον κόσμο και των δύο ομάδων. Ελπίζουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να πάνε όλα καλά για εμάς".

Η Αμερικανίδα σκόρερ Κεάνι Αλμπάνεζ τόνισε από την πλευρά της: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη καθώς γνωρίζω τι σημαίνει ο αντίπαλός μας και η σπουδαιότητα της νίκης στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ολόκληρη την εβδομάδα προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να έχουμε πολύ καλή απόδοση".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ