Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρασσά: "Θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού"

Πρασσά: "Θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Η τρίτη προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Πρασσά, αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού αλλά και στις μεταγραφές που έγιναν την μεταγραφική περίοδο.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να σταθεί δίπλα στην ομάδα τη νέα σεζόν, απεύθυνε μέσω του osfp.gr η τρίτη προπονήτρια του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Σταυρούλα Πρασσά.

Με δηλώσεις της στο επίσημο site του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., η Σταυρούλα Πρασσά αναφέρθηκε και στους στόχους ενόψει της φετινής χρονιάς τονίζοντας αναλυτικά τα εξής: " Καταρχήν, οι στόχοι μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε το νταμπλ στον Πειραιά.

Αγωνιστικά ξεκινάμε μέσα από την άμυνα από όπου ξεκινάμε την προσπάθειά μας σε όλους τους αγώνες. Θα προχωράμε βήμα-βήμα. Είχαμε ήδη ένα πολύ καλό ρόστερ, το οποίο ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με τις προσθήκες της Όλγας Χατζηνικολάου και της Χέϊλι Κριστόφερσον. Αποκτήσαμε δυο παίκτριες που θεωρούσαμε ότι έλειπαν από το έμψυχο δυναμικό και πλέον θεωρούμε ότι είμαστε πλήρεις.

Όλα πάνε καλά και σιγά σιγά περνάμε τη φιλοσοφία της ομάδας στις νέες αθλήτριες. Από 'κει και πέρα, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του Ολυμπιακού και πιστεύουμε ότι θα μας ενισχύσει πολύ. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είναι πάντα ευχαριστημένος".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ