Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε και Λίτσι ο Αθηναϊκός

Πήρε και Λίτσι ο Αθηναϊκός

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για τον Αθηναϊκό που ανακοίνωσε την ταλαντούχα Χριστίνα Λίτσι. Η 18χρονη φόργουορντ προέρχεται από το Αρκάδι

Ένα νεανικό και αρκετά ταλαντούχο σύνολο προσπαθεί να χτίσει ο Αθηναϊκός που στοχεύει σε παίκτριες που θα μπορέσουν να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Μετά τις ανανεώσεις με τις Λουκάτου, Σιδεράκη και Νίξινα και την απόκτηση της Σοφίας Κλείτσας από τον ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα (7/7) η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την απόκτηση της Χριστίνας Λίτσι από το Αρκάδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

"Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού, συνεχίζοντας την προσπάθειά της στη δημιουργία μιας νεανικής ανταγωνιστικής ομάδας, ανακοινώνει την απόκτηση της Χριστίνας Λίτσι !

Η Χριστίνα Λίτσι είναι γεννημένη στις 26/01/1997, έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”. Είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας του Αρκαδίου, όπου είχε πολλές διακρίσεις, συμμετέχοντας συνολικά σε έξι Πανελλήνια Πρωταθλήματα τόσο Κορασίδων όσο και Νεανίδων, ενώ είχε μεγάλη συμβολή στην εξαιρετική πορεία της Γυναικείας ομάδας του Αρκαδίου τα τελευταία χρόνια.

Η Χριστίνα δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: “ Η μεταγραφή αυτή για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα. Αφήνω πίσω τους γονείς μου, την πόλη που μεγάλωσα και την παλιά μου ομάδα. Αξίζει όμως τον κόπο γιατί θα παίξω στην Α1, ένα όνειρο το οποίο είχα από μικρή. Πόσο μάλλον στον Αθηναϊκό που έχει μεγάλη ιστορία και θα εξακολουθεί να έχει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αθηναϊκό που μου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσω και με εμπιστεύεται στο έργο που θα κάνει. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το Αρκάδι και ιδιαίτερα τον κόουτς Πλευράκη που καταφέραμε με σκληρή δουλειά να πάμε σε τόσα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα οποία ξεχωρίσαμε. Επίσης τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω το όνειρο της Α2. Το Αρκάδι θα είναι πάντα στην καρδιά μου".

Καλωσορίζουμε τη Χριστίνα και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !"

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ