Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πέθανε η πρώην παίκτρια των Εσπερίδων, Σαμίκα Σκοτ

Πέθανε η πρώην παίκτρια των Εσπερίδων, Σαμίκα Σκοτ
EUROKINISSI

Πένθος στις Εσπερίδες, με τον σύλλογο να ανακοινώνει ότι η προ δεκαετίας παίκτρια της ομάδας, Σαμίκα Σκοτ, απεβίωσε σε ηλικία 34 ετών.

Μέρα πένθους για τις Εσπερίδες. Η άλλοτε παίκτρια της ομάδας, Σαμίκα Σκοτ, έφυγε από την ζωή ε ηλικία 34 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.

Η Αμερικανίδα είχε αγωνιστεί με την φανέλα των Εσπερίδων της σεζόν 2007/08, όταν ο σύλλογος κατέκτησε το δεύτερο νταμπλ της ιστορίας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Σήμερα είναι μια μέρα βαθιάς θλίψης. Μια κοπέλα μόλις 34 ετών, ένα δικό μας παιδί, μια σημαντική Αμερικανίδα αθλήτρια που τίμησε πριν από δέκα χρόνια την φανέλα των Εσπερίδων (2007-08, η ομάδα μας κατέκτησε το δεύτερο νταμπλ της ιστορίας της) δεν είναι πια μαζί μας.

Η Σαμίκα Σκοτ, το χαμογελαστό κορίτσι που αποφοίτησε από το Μπέιλορ και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη στον σύλλογό μας, έχασε την μάχη με την επάρατο και από σήμερα παίζει πια μπάσκετ στους ουρανούς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτό το σπουδαίο και γενναίο κορίτσι. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ! RIP CHAMΕKA…

ΥΓ: Ο σύλλογός μας θα υποβάλλει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή (ΕΟΚ) να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Για να τιμηθεί η μνήμη της αθλήτριας…"

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ