Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό

Πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό

Από τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο πέρασαν σήμερα (22/8) το πρωί οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, ενώ το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν

Η αντίστροφη μέτρηση για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού έφτασε στο τέλος της, καθώς σήμερα (22/8) οι "ερυθρόλευκες" πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος. Η κόουτς Ελένη Καπογιάννη θα συναντηθεί με τις παίκτριες της προκειμένου να... πιάσουν δουλειά ενόψει μίας ιστορικής σεζόν που θα βρει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των "ερυθρολεύκων" αναφέρει

" Οι αθλήτριες του τμήματος μπάσκετ Γυναικών υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο στην Κλινική του Παλαιού Φαλήρου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Από τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο πέρασαν τη Δευτέρα (22/8) το πρωί τέσσερις αθλήτριες του τμήματος μπάσκετ Γυναικών. Ο λόγος για τις Tάνια Χαλιβέρα, Μαριρόζα Μπόνη, Νατάσα Γκοτζή και Στέλλα Φουράκη που βρέθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στην Κλινική Παλαιού Φαλήρου και υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν περάσει από τα ιατρικά τεστ η Κατερίνα Μπαρτόνοβα και η Λικέντρα Τζόνσον. Το απόγευμα στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος για τη νέα σεζόν".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ