Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό η Καπογιάννη

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την παραμονή της Ελένης Καπογιάννη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του συλλόγου.

Μετά την πρόσληψη του Κώστα Μίσσα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε και την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ. Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη Καπογιάννη η οποία θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον ερυθρόλευκο πάγκο όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Η 47χρονη κόουτς μετά την επίτευξη του νταμπλ ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Ολυμπιακό και δήλωσε αισιόδοξη για μία καλύτερη πορεία στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

Η Ελένη Καπογιάννη στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένη που παραμένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να διεκδικήσει και πάλι το νταμπλ στην Ελλάδα και να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη για να δώσουμε ξανά χαρά στο φίλαθλο κόσμο μας. Η προσθήκη του Κώστα Μίσσα στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, θα βοηθήσει πάρα πολύ και θα δώσει το κάτι παραπάνω με τη γνώση και την εμπειρία που έχει από τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Τέλος είμαι αισιόδοξη για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2017-2018".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών, Ελένη Καπογιάννη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στον Ολυμπιακό ο Μίσσας

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ