Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρελθόν (και) ο Πρέκας από τον Παναθηναϊκό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Πρέκας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο βρίσκονται σε διεργασίες αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται του χρόνου η ομάδα. Το σενάριο για Νεάνιδες και τα χρέη.

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. είναι πολλά και μεγάλα, με τη νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη να κάνει απέλπιδες προσπάθειες να σώσει την κατάσταση. Η διοίκηση Πρωτοδικείου που ανέλαβε τις τύχες του Ερασιτέχνη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό όλων των τμημάτων εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, καλούμενη βέβαια -μέσα σε όλα- να διαχειριστεί τα χρέη που έχουν συσσωρευθεί τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο, αλλά κι αυτά που δημιουργήθηκαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται το "τριφύλλι" να αγωνιστεί με Νεάνιδες κατά βάση, σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποιος χορηγός για να αναλάβει τον προϋπολογισμό. Στο "στρατόπεδο" των "πρασίνων" προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τόσο την αγορά όσο και τις ανάγκες/υποχρεώσεις τους, προκειμένου να καταλήξουν στο πλάνο το οποίο θα υλοποιήσουν στη συνέχεια. Αυτό σημαίνει βέβαια πως στην παρούσα φάση δεν είναι δυνατό να ειπωθεί με σαφήνεια τι μέλλει γενέσθαι.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρθεί απόφαση για οικειοθελή υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 Γυναικών προκειμένου να περιοριστούν σημαντικά τα έξοδα κίνησης, αλλά και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο διαρκών διασυρμών στα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Αυτή την στιγμή το μόνο βέβαιο σε ό,τι αφορά στον Παναθηναϊκό είναι η αποχώρηση του προπονητή της ομάδας, Πέτρου Πρέκα, αλλά και όλων σχεδόν των βασικών παικτριών. Ήδη, ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:

" Γιώργο, Γιάννη, Χρήστο, Κανέλλο, Παναγιώτη, Έλενα, κ. Στέλιο, Λεωνίδα, Δημήτρη, Νίκο, Κυριακή, Δημήτρη, Σπύρο "και χιλιαδες φιλοι" ολόψυχα να σας ευχαριστήσω για τις αξέχαστες στιγμές που μας χαρίσατε με τις φωνές και το χειροκρότημά σας. Στιγμές που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί αν δεν τις ζήσει. Στιγμές που δεν συγκρίνονται με καμία υλική ανταμοιβή. Μεγάλη τιμή και ανταμοιβή λοιπόν η στήριξη και η υποστήριξή σας.

Με βαθιά εκτίμηση,

Πέτρος Πρέκας

Υ.Γ.: Εύχομαι στη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ