Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανέτοιμος για τη μάχη με την Ζιρόνα ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για τη μάχη με την Ζιρόνα ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Όλα είναι πλέον έτοιμα. Σε μερικές ώρες ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Ζιρόνα (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2) στον 1ο αγώνα της φάσης των 16 του EuroCup Γυναικών, με στόχο τη νίκη με καλή διαφορά.

Η αναμονή πλέον τελείωσε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζιρόνα (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2) για την φάση των 16 του EuroCup Γυναικών, έχοντας ένα μόνο στόχο: Τη νίκη με μία καλή διαφορά, προκειμένου να κάνει πιο εύκολη την ρεβάνς στην Ισπανία.

Ο Κώστας Μίσσας θα έχει όλες τια παίκτριες στην διάθεσή του. Ο λόγος για τις Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά, από τις οποίες θα προκύψει η τελική 12αδα.

Η Ζιρόνα είναι μία εξαιρετικά δυνατή αντίπαλος. Στην πρώτη φάση ίχε τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της με ρεκόρ 5-1, παίρνοντας τότε κατευθείαν την πρόκριση για την φάση των 16. Γλίτωσε δηλαδή την ψυχοφθόρο διαδικασία του νοκ-άουτ στην φάση των24 που χρειάστηκε να περάσει ο Ολυμπιακός. Από την άλλη πλευρά βέβαια οι "ερυθρόλευκες" πήραν ήδη την πρώτη... κρυάδα της διαδικασίας των διπλών παιχνιδιών, ελπίζοντας ότι αυτή η εμπειρία θα τις βοηθήσει σήμερα.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ