Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παίρνει την Τζέσικα Τόμας ο Ολυμπιακός

Παίρνει την Τζέσικα Τόμας ο Ολυμπιακός
AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά της EuroLeague θέλει να προσθέσει ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ της για τη νέα σεζόν, καθώς ντύνει με τα χρώματά της την Τζέσικα Τόμας.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να προβεί σε ακόμα ένα "χτύπημα", καθώς ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά της EuroLeague "κλείνει" την Τζέσικα Τόμας. Οι νταμπλούχες Ελλάδας προσθέτουν ακόμα μία... πινελιά στο κάδρο τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μιας και ετοιμάζονται να αποκτήσουν την 24χρονης Αμερικανίδα πόιντ γκαρντ (1.68μ.).

Η Τζέσικα Τόμας την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην Σουηδία, όπου φόρεσε την φανέλα της Λουλέα, με την οποία είχε μέσο όρο 15,7 πόντους, 5,9 ασίστ, 4,2 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και 2,5 λάθη.

Η Τζέσικα Τόμας αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ θυμίζουμε πως στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων" υπάρχουν ακόμα τρεις ξένες παίκτριες (Λαϊκέντρα Τζόνσον, Μίρνα Μάζιτς, Ρίτα Ρασίντ). Οι τρεις εξ αυτών θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ δεν υπάρχουν περιορισμοί στη χρησιμοποίησή τους στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ομίλους της EuroLeague απέναντι στην Βίσλα Κρακοβίας με μειονέκτημα έδρας. Αν δεν καταφέρει να πάρει την πρόκριση, το ευρωπαϊκό του ταξίδι θα συνεχιστεί στο Eurocup.

AP Photo/Lynne Sladky

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ