Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός καλεί Φασούλα

Ολυμπιακός καλεί Φασούλα

Οπως αποκάλυψε ο Παντελής Βλαχόπουλος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24radio 103,3, ο Παναγιώτης Φασούλας προορίζεται για σημαντικό πόστο στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι εξελίξεις στο γυναικείο μπάσκετ του Ολυμπιακού τρέχουν και όπως αποκάλυψε ο Παντελής Βλαχόπουλος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς", ο Παναγιώτης Φασούλας βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Sport24radio και τον Παντελή Βλαχόπουλο, ο Παναγιώτης Φασούλας ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του γυναικείου τμήματος και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις. Θα ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι και όλα όσα πρόκειται να κάνει ο παλιός μεγάλος παίκτης του Ολυμπιακού , που θα έχει πολύ πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Ο χορηγός Γιώργος Λεριώτης έχει μεγάλα πλάνα για τις ερυθρόλευκες, ήδη έχουν γίνει πρόταση σε τρεις σπουαδαίες παίκτριες, η πρώτη κίνηση έγινε το Σάββατο με τις Εβελίνα Κομπρίν και την Γκλόρι Τζόνσον και την Κυριακή με την Γέλενα Λεουτσάνκα από τη Λευκορωσία.

Ο Παναγιώτης Φασούλας έχει πόστο τα τελευταία χρόνια και στην Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ και πλέον έχει μπροστά του άλλη μία πρόκληση. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν όλα και θα δώσει την οριστική του απάντηση.

Ακούστε όσα αποκάλυψε ο Παντελής Βλαχόπουλος στο Sport24radio 103,3 και στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς", μαζί με τον Γιώργο Συρίγο.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ